SONČNA UPRAVA
Edvard Brank s.p.

Brodska c. 38, Ljubljana
ID za DDV : SI21113718
- smo davčni zavezanec
POSLOVNI RAČUN :
NOVA LJUBLJANSKA BANKA D.D., LJUBLJANA
Račun št. : 
0203 2025 4720 985
tel/fax:
 00386 1 512 24 03,
mobile:
00386 41 80 33 48
,
e-mail:
email@adriablue.net

Facebook

Spletna trgovina

ZAKAJ ogrevanje plovil

Ali čutite toploto v moji barki ?
ZAKAJ ogrevanje plovil

Thumbnail


Mnogo starejših navtikov je tudi izven sezone na svojih plovilih.
Tako maksimalno izkoristijo svoj "vikend" na morju. Kar , ob vse dražjih marinah in drugih stroških, ni nezamerljivo. Gretje potrebujejo zaradi zdravja, dobrega počutja, večje uporabnosti plovila ( tudi ko je mrzlo, si lahko privoščimo vožnjo ali sidranje v kakem mirnem in samotnem ( izven sezone ! ) zalivu, na ribolovu...
Mlada družina, ki si privošči plovilo, potrebuje gretje tudi zaradi otrok. In ostalega omenjeno zgoraj.
Charter podjetje potrebuje gretje, da podaljša sezono oddajanja plovil...mnogokrat so nas poklicali za montažo ali servis grelca tik pred novoletnimi prazniki, vedno bolj pogosto se dogaja, da tudi maja, junija...ker so se klimatske razmere  ( že ) toliko spremenile, da kupci njihovih uslug zahtevajo plovila z grelci, kajti večina od njih ima tudi že prakso z najemom plovil. Vedo, da je plovilo z grelcem še kako dobrodošlo, ko se vreme v tistem tednu najema spremeni v nekajdnevno mokro in hladno moro... v tednu dni najema imate lahko pet dni dež !
»Bili smo na Visu, vlaga je kapljala s stropa, posteljnina je bila vlažna, ozračje naelektreno…, vsem nam je že Vis »dol visel«, samo čimpreje domov !« nam je nekdo pravil.

Zračno gretje KRASNO posuši notranjost  in vaše počutje na barki !

Vse to so dejstva proti tistim,  ki govorijo "jaz ne potrebujem ogrevanja".

Pa to še ni vse ( namenoma in provokativno uporabljamo dikcijo iz TV reklam  ) :

ste pomislili na vroče dni ( tudi cel mesec ! ), ko je zvečer ob 22. uri v barki 30 °C vročine ! Nemogoče za spanje ! Zvečer ( čeprav to ni klima ) vključite funkcijo  »ventilacija«. Med tem greste na večerjo, sprehod, k sosedu...Če vam je monter pravilno montiral cel sistem, boste imeli v nekaj urah na barki 2 - 5 °C manj ! Saj grelec v uri delovanja zamenja od 50 do 250 m3  zraka ( odvisno od modela ) !
Iz prakse na svojem plovilu vemo kakšna razlika je to. Zato vam tudi tako montiramo, da je maksimalno izkoriščen. In zaradi naše 20 - letne prakse NA MORJU.
Ne dovolite, da je grelec samo sebi namen oz. montiran na plovilo samo za to, da lahko rečete : na barki imam grelec.
Biti mora tudi maksimalno uporaben, kar dosežete s pravilno montažo !

Montiramo maksimalno dobro in uporabno, z vso potrebno opremo, morda 10% dražje zaradi več opreme, kot ponujajo ostali, vendar – DOBRO in UPORABNO ( da Vas pridobijo kot kupca, Vam v ponudbi ponudijo set s čimmanj opreme in tako je cena lahko nižja tudi 100 EUR ali več ! ). Grelec in oprema je predraga - poleg Vaše varnosti seveda, da bi si dovolili »cenenost«.

Izbira pa je vaša.

 
Indonesia Pegawai Salon Classy Indian Lesbian Beauty Play Date Hardtied Com Pussy Filled With Own Piss Indian Sucking Indian Nice Tasty Smelly Indian Penis