SONČNA UPRAVA
Edvard Brank s.p.

Brodska c. 38, Ljubljana
ID za DDV : SI21113718
- smo davčni zavezanec
POSLOVNI RAČUN :
NOVA LJUBLJANSKA BANKA D.D., LJUBLJANA
Račun št. : 
0203 2025 4720 985
tel/fax:
 00386 1 512 24 03,
mobile:
00386 41 80 33 48
,
e-mail:
email@adriablue.net

Facebook

Spletna trgovina

XS 800 12 V

 XS 800 12 V - CENA 55,00 € - NAMENJEN ZA MOT. KOLESA, SANI, SKUTERJE... ( klik na sliko ) XS 800 polni z 0,8 A, 12V / 9,6 W

Thumbnail


STARI  LINEARNI POLNILEC POVZROČA IZHLAPEVANJE TEKOČINE - tudi velikost je več kot očitno manjša

Thumbnail
Thumbnail

MULTI XS 800 12 V

NAMEN : za polnjenje in vzdrževanje svinčenih akumulatorjev ( Charger & Conditioner ).

Je 4-stopenjski, popolno avtomatski (IoUoUp) polnilec za vse 12 V svinčeno-kislinske mokre in suhe akumulatorje tehnologij Pb/Pb,Ca/Ca,Pb/Ca, Pb/Sn,silver…, z ali brez vzdrževanja ( MF - Maintenance Free  ), za  AGM  in GEL akumulatorje kapacitet od 1.2-32Ah ( polnjenje ! ) in od 1.2-100Ah ( vzdrževanje ! ). Visoko frekvenčna tehnologija in patentiran način polnjenja zagotavljata do 100 % polnjenje tudi za AGM in GEL akumulatorje. Preprečuje sulfatizacijo celic, to je staranje baterij in podaljšuje življensko dobo bateriji za nekajkrat, ob pogoju, da je baterija priklopljena na polnilec stalno, ko ni v uporabi !

PRIKLOPLJENEGA GA LAHKO IMAMO VEČ MESECEV BREZ ŠKODE ZA AKUMULATOR ALI POLNILEC ! NE POVZROČA IZHLAPEVANJA TEKOČINE OZ. SEGREVANJA BATERIJE !

Za uporabo na prostem - v dežju, snegu, megli, prahu...( Out Door Use ).

Zaščita ohišja :  klasa IP 65  !

 Posebno primeren za :

    * lastnike kabrio  vozil ( nekateri z veliko občutljive elektronike…), motornih koles, skuterjev  in starodobnikov…,ki prezimujejo v garažah,  salonih…
    * podjetja, ki upravljajo  z zimskimi  središči, kopališči, golf igrišči ( npr. motorne sani, vodni skuterji, kosilnice, »off road« vozila…  )
    * avto salone ( za razstavljena vozila – npr. Porsche Slovenija v Ljubljani )
    * prodajalce novih in starih vozil, razstavljalce na avtomobilskih sejmih…
    * servise izvenkrmnih motorjev, vrtnih kosilnic...
    * in za  čisto »običajne« kupce v domači uporabi - posebno tiste, ki vozil ne uporabljajo pogosto ( upokojenci, vozila na vikendih...)

INFO v tujih jezikih na www.ctek.com , v slovenščini pri zastopniku in distributerju za Slovenijo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
   
   
Thumbnail
Thumbnail


POLNJENJE - VZDRŽEVANJE pri večjih motociklih ni bilo še nikoli tako enostavno : priključitev CTEK-a preko vtičnic ( t.i. CAN-bus ) za  gretje kombinezona, polnjenje GSM-ja...BREZ ODSTRANJEVANJA SEDEŽA, ZAŠČITE...( klik )
   
   
Thumbnail
Thumbnail


Tudi pri skuterjih si lahko pomagamo s setom za vžigalnik ( t.i. CAN-Bus priključek ). Za vzdrževanje preko zime ali pa samo za čisto običajno polnjenje. Vse je lahko prenosno v priloženi torbici ( klik ).
 
   
Thumbnail

XS 800 je dovolj za vzdrževanje baterij izven sezone do kapacitet 100 Ah
Za motorna kolesa, kosilnice, quad vozila, motorne sani...
   
Thumbnail

Tudi za kosilnice na golf igriščih !
   
Thumbnail

quad oz. offroad vozila
   
Thumbnail

snežne sani
   
Thumbnail
   
CTEK XS 800 je primeren tudi za take skuterje...
   
Thumbnail

ali za njen skuter doma...

Polnjenje in vzdrževanje še nikoli ni bilo tako preprosto ! Tudi za tiste, ki se nikoli niso ali ne bodo hoteli razumeti na tehniko !

Naša ideja  kaj kupiti za  ROJSTNI DAN  za NJO ali NJEGA ( decembra imamo skoraj vedno problem kaj kupiti nekomu za novoletno darilo -  mi smo ponujali idejo in primerno darilo za pod božično jelko - klik na skuter )
   
Thumbnail

   
 
Indonesia Pegawai Salon Classy Indian Lesbian Beauty Play Date Hardtied Com Pussy Filled With Own Piss Indian Sucking Indian Nice Tasty Smelly Indian Penis