SONČNA UPRAVA
Edvard Brank s.p.

Brodska c. 38, Ljubljana
ID za DDV : SI21113718
- smo davčni zavezanec
POSLOVNI RAČUN :
NOVA LJUBLJANSKA BANKA D.D., LJUBLJANA
Račun št. : 
0203 2025 4720 985
tel/fax:
 00386 1 512 24 03,
mobile:
00386 41 80 33 48
,
e-mail:
email@adriablue.net

Facebook

Spletna trgovina

XC 800 6 V

XC 800 6 V - CENA 50,00 € - IDEALEN ZA LASTNIKE STARODOBNIKOV
XC 800 polni z 0,8 A , 6 V / 5 W

ThumbnailThumbnail Thumbnail
MULTI XC 6 V ( rdeče barve )

NAMEN : za polnjenje in vzdrževanje svinčenih akumulatorjev ( Charger & Conditioner ).

Je 4-stopenjski popolno avtomatski (IoUoUp) polnilec za vse 6 V svinčeno-kislinske mokre ali suhe akumulatorje tehnologij Pb/Pb,Ca/Ca,Pb/Ca, Pb/Sn,silver…, z ali brez vzdrževanja ( MF - Maintenance Free ), za VRLA - AGM in GEL akumulatorje kapacitet od 1,2 – 100 Ah . Visoko frekvenčna tehnologija in patentiran način polnjenja zagotavljata do 100 % polnjenje tudi za AGM in GEL akumulatorje in tako preprečuje sulfatizacijo ( staranje ) celic !

PRIKLOPLJENEGA GA LAHKO IMAMO VEČ MESECEV BREZ ŠKODE ZA AKUMULATOR ALI POLNILEC !

Za uporabo na prostem ( Out Door Use ). Zaščita ohišja : klasa IP 65 !

Posebno primeren za :

    * lastnike starodobnih (oldtimer) vozil, motornih koles…s 6 V električno napeljavo, ki prezimujejo v garažah, salonih, muzejih…
    * za vse, ki imajo 6 V akumulatorje kjerkoli

INFO v tujih jezikih na www.ctek.com , v slovenščini pri zastopniku in distributerju za Slovenijo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
   
Thumbnail Thumbnail

 
Da se boste odločili za najboljšo varianto ( torej pravilno ) - ne dvomimo ( klik )!

V Sloveniji smo s CTEK polnilci - vzdrževalci  akumulatorjev prisotni že štiri leta. Zaradi spleta okoliščin so ti polnilci skoraj neznani lastnikom starodobnikov ( napis na sliki je s sejma starodobnikov Codelli v LJ, septembra 2007 ).

Naše podjetje in CTEK Sweden bomo dali priložnost primerjati kvaliteto, uporabnost in ceno CTEK- a z ostalimi ponudniki na našem tržišču.

Thumbnail

Brez dvoma je razlika že v velikosti...CTEK polni akumulatorje na ta način od leta 2002. Torej NI NOVOST, kot je bil tale na sejmu Codelli leta 2007 ! V teh letih si je v Angliji pridobil tudi naziv "BEST PRODUCT CLASSIC", torej kot najboljši izdelek za starodobnike, ki se potrjuje že več let !
   
   
   
   
 
Indonesia Pegawai Salon Classy Indian Lesbian Beauty Play Date Hardtied Com Pussy Filled With Own Piss Indian Sucking Indian Nice Tasty Smelly Indian Penis