SONČNA UPRAVA
Edvard Brank s.p.

Brodska c. 38, Ljubljana
ID za DDV : SI21113718
- smo davčni zavezanec
POSLOVNI RAČUN :
NOVA LJUBLJANSKA BANKA D.D., LJUBLJANA
Račun št. : 
0203 2025 4720 985
tel/fax:
 00386 1 512 24 03,
mobile:
00386 41 80 33 48
,
e-mail:
email@adriablue.net

Facebook

Spletna trgovina

MULTI XS 7000 12 V

 MULTI XS 7000 12 V - CENA 125,00 € - KO IMATE VEČJE BATERIJE IN PORABNIKE...
XS 7000 polni z max. 7 A, 12 V / 84 W
Thumbnail
   
Thumbnail
Thumbnail


MULTI XS 7000 - POLNILNIK ,  VZDRŽEVALEC  in  PRETVORNIK  ( Charger & Conditioner  in  Converter   z 220 V na 12 V / 84 W ) 

PRIKLOPLJENEGA GA LAHKO IMAMO VEČ MESECEV BREZ ŠKODE ZA AKUMULATOR ALI POLNILEC !

Za uporabo na prostem ( Out Door Use ), zaščita ohišja po klasi IP 65  !

Primeren za :

    * navtike ( za večja plovila, manjše čolne z akumulatorjem za zagon motorja ali nočni ribolov, bow thrusterje, pasarelle, vodne skuterje…)
    * avtoservise  in ostale, ki so v  podobni situaciji . ZELO UPORABNA DODATNA FUNKCIJA  je  "SUPPLY" , kar pomeni, da lahko na te polnilce-vzdrževalce s to funkcijo, ob menjavi aku-jev ali če ni akumulatorja, direktno priklopite 12 V  porabnike ! Zaradi izredno majhnega nihanja toka in napetosti le-ti ne poškodujejo elektronike. Ta možnost je nepogrešljiva pri menjavi baterije, saj se tako izognete izgubi programskih nastavitev, ki jih včasih težko ponovno nastavite. Z uporabo načina "RECOND" lahko nevtralizirate nabiranje slojevite kisline, ki se pogosto pojavi pri močno izpraznjenih baterijah. Tako obnovite kapaciteto baterije in podaljšate njeno delovno dobo.
    * lastnike avtodomov, ki nimajo tovarniško vgrajenih polnilcev ali so ti preslabotni za povečano število porabnikov, za proizvajalce ali samograditelje avtodomov
    * gasilska društva, katerih manjša vozila in druge naprave…čakajo na start v vsakem hipu
    * turistična podjetja, ki upravljajo  z golf igrišči ( golf kart vozila ), zimskimi  središči ( motorne sani ), »off road« vozili…ali podjetja, ki imajo "na skrbi" več akumulatorjev pozimi ( gumenjaki, manjši čolni, vodni skuterji...) ali poleti
    * prodajalce starih vozil, prodajalce kmetijskih strojev, viličarjev, gradbenih strojev...oz. za vse,ki  jim vozila dolgo stojijo, akumulatorji pa so izpraznjeni...
    * policijo, vojsko, za specialna električna  ali motorna vozila, ki so redko v uporabi - reševalna, terenska, vozila za zvezo...
    * in za kupce v domači uporabi, ki vedo kdaj in kje bodo uporabili funkcije tega polnilca-vzdrževalca 


INFO v tujih jezikih na www.ctek.com , v slovenščini pri zastopniku in distributerju za Slovenijo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Posebno priporočamo uporabnikom, ki imajo namen, poleg polnjenja in vzdrževanja, priključiti na  en akumulator tudi več porabnikov elektrike ( prenosni hladilnik, radio, GPS, luči...) na čolnu, v avtodomu, enoprostorcu...ali lastnike GEL akumulatorjev, ki jih imajo za mostičke, bow thrusterje...na plovilih !
 

za praktično vse mokre in suhe, svinčeno-kislinske akumulatorje, odprtih in zaprtih, za akumulatorje brez vzdrževanja  ( MF - Maintenance Free ), za tehnologije v Pb/Pb, Pb/Sn, Ca/Ca,Pb/Ca,Pb/Ca,silver…izvedbi, zelo primerni za AGM in GEL akumulatorje in kapacitete akumulatorjev od 14 do 225 Ah.

Za bolj zahtevne uporabnike in tudi  za profesionalce - MEHANIKE, ELEKTRIKARJE..., ki želijo običajen START AKUMULATOR KVALITETNO napolniti  (desulfatizacija, mehki start, obnavljanje, pretvornik ) !

Je 8-stopenjski popolno avtomatski (IsIoUoUp), z desulfatizacijo, s funkcijo recond - posebno polnjenje globoko izpraznejnega akumulatorja oz. nevtralizacija slojevite kisline, analizira stanje akumulatorja, SUPPLY funkcijo  - Converter  - pretvornik z 220 V na 12 V / 84 W - 12 V porabnike lahko direktno priključimo na polnilec ! , fault mode funkcijo - javi napako - in prilagaja moč polnjenja glede na temperaturo okolice . Visoko frekvenčna tehnologija in patentiran način polnjenja "float / pulse " zagotavljata do 100 % polnjenje tudi za AGM in GEL akumulatorje !

Vsi polnilci preprečujejo sulfatizacijo ( staranje ) celic !

Polnilec deluje po principu PRIKLJUČI in POZABI  ( pred uporabo obvezno prebrati navodila ) !
   
Thumbnail
Thumbnail


Poleg zahtevnejših uporabnikov : gasilcev, mehanikov,ipd., je nepogrešljiv v kmetijstvu : za polnjenje in vzdrževanje pod raznimi seniki, podi, gospodarskimi poslopji...saj mu vlaga, dež, megla NE ŠKODI.

Marsikateremu kmetu se zgodi, da potrebuje akumulator za zagon motorja, ta pa je po nekaj mesecih stanja popolnoma prazen ! Z "navadnim" polnilcem ga običajno ne bo mogel niti začeti polniti, ker je akumulator preveč prazen ! S CTEK-om pa lahko. Z desulfatizacijo, mehkim startom in / ali z "Recondition" - obnova - funkcijo CTEK običajno "oživi" iztrošen akumulator. Veliko lastnikov akumulatorjev čez zimo spravijo akumulator za električnega pastirja "na toplo" - CTEK je tu idealna rešitev : v jeseni ga priključi na MXS 7000, spomladi odklopi, akumulator je 100 % poln in vzdrževan ( ni sulfatiziral ! ).

Priklopljenega ima lahko tudi neposredno na traktorju : ne bo mu potrebno odklapljalnje akumulatorja in prenašanje v klet kot je primer na sliki ( klik na sliko) - lahko pa ga vzdržuje s CTEK-om tudi v kleti kot mnogi, ki imajo več akumulatorjev.

POZOR !
Marsikateri kmet, lastnik tovornega vozila, delovnega stroja, mehanik...dela napako.

Kako ?
Pravijo : jaz potrebujem "booster" ( polnilec - štarter z vgrajenim akumulatorjem ) ! Ko hočem štartati z akumulatorjem na vozilu, traktorju, čolnu...ki je že nekaj mesecev nekje stal, ga vžgem z "boosterjem" in je problem rešen !
To je že res. In "dobro", če ni tvoj akumulator.
Vendar pozablja, da s tem, ko akumulator nekje dolgo stoji, tudi SULFATIZIRA ( se stara, uničuje )! Torej je "booster" samo rešitev v sili ! Vendar slaba za lastnika akumulatorja. Ker ga s tem uničuje !!!
Vendar CTEK pomaga tudi v teh primerih : MXS 7000 napolni 75 Ah  akumulator v pribl. 30 minutah, MXS 25000 pa v pribl. 15 minutah. Sicer ne do 100 %, vendar do te mere, da je akumulator "ready to start" - torej se lahko odpeljete ( kot z "boosterjem", vendar, če imate CTEK, je edino kar morate : na prazen akumulator morate pomisliti vsaj pol ure preje ) ! Če pa ga imate priključenega stalno, npr. CELO ZIMO, bojazni, da je akumulator prazen in sulfatiziran ( postaran ) NI !
   
Thumbnail
Thumbnail


Poleg traktorjev, svojih osebnih vozil, lahko vzdržuje tudi svojega starodobnika, ki stoji poleg traktorja ( klik na sliko )
   
   
Thumbnail
Thumbnail


Vzržujemo lahko več akumulatorjev skupaj, vendar s pravilno izbiro, pristopom in vezavo med njimi  ( klik )
   
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
   
   

 
Indonesia Pegawai Salon Classy Indian Lesbian Beauty Play Date Hardtied Com Pussy Filled With Own Piss Indian Sucking Indian Nice Tasty Smelly Indian Penis