SONČNA UPRAVA
Edvard Brank s.p.

Brodska c. 38, Ljubljana
ID za DDV : SI21113718
- smo davčni zavezanec
POSLOVNI RAČUN :
NOVA LJUBLJANSKA BANKA D.D., LJUBLJANA
Račun št. : 
0203 2025 4720 985
tel/fax:
 00386 1 512 24 03,
mobile:
00386 41 80 33 48
,
e-mail:
email@adriablue.net

Facebook

Spletna trgovina

MULTI XS 25000 12 V

 MULTI XS 25000 12 V - CENA 242,00 € - ZA VELIKE KAPACITETE in ZAHTEVNE UPORABNIKE
XS 25000 polni z max. 25 A, 12 V / 300 W

Thumbnail
    

MULTI XS 25000 12 V

Thumbnail
Thumbnail


NAMEN : za polnjenje in vzdrževanje ( Charger & Conditioner  in pretvornik  - Converter   z 220 V na 12 V / 300 W ) ! vseh mokrih in suhih, svinčeno-kislinskih akumulatorjev, odprtih in zaprtih, za akumulatorje brez vzdrževanja  ( MF - Maintenance Free ), za tehnologije v Pb/Pb, Pb/Sn, Ca/Ca,Pb/Ca,Pb/Ca,silver…izvedbi, zelo primerni za AGM in GEL akumulatorje, za kapacitete akumulatorjev od 50-500 Ah.

Za najbolj zahtevne uporabnike !

Zelo primeren za profesionalce - MEHANIKE, ELEKTRIKARJE..., ki želijo običajen START AKUMULATOR KVALITETNO napolniti v uri ali dveh (desulfatizacija ) !

Je 8-stopenjski popolno avtomatski (IsIoUoUp), z desulfatizacijo, s funkcijo recond - posebno polnjenje globoko izpraznejnega akumulatorja, analizo stanja akumulatorja, SUPPLY funkcijo ( TRI V ENEM : Charger & Conditioner & Converter / konverter - pretvornik z 220 V na 12 V / 300 W - 12 V porabnike lahko direktno priključimo na polnilec ! ), fault mode funkcijo - javi napako - in temperaturnim tipalom za akumulator ! Visoko frekvenčna tehnologija in patentiran način polnjenja "float / pulse " zagotavljata do 100 % polnjenje tudi za AGM in GEL akumulatorje !

Vsi polnilci preprečujejo sulfatizacijo ( staranje ) celic !

PRIKLOPLJENEGA ga lahko imamo VEČ MESECEV BREZ ŠKODE za akumulator ali polnilec po principu PRIKLJUČI in POZABI !

Zaščita ohišja polnilca : klasa IP 44 (namenjen tudi za zunanjo uporabo -Out Door Use . Klasa IP 44 ne zagotavlja zaščite pred pršenjem vode, če polnilec NI v horizontalnem položaju, ker ima prisilno hlajenje - ventilator ).

Posebno je primeren za :

    * avtoservise - vsi polnilci z oznako "MULTI" imajo funkcijo "SUPPLY" ( razen MXS 3600 ) , kar pomeni, da lahko s to funkcijo, ob menjavi aku-jev, na te polnilce-vzdrževalce DIREKTNO, na "kleme", priklopite polnilce. Zaradi izredno "čistega" toka in napetosti le-ti ne poškodujejo elektronike. Torej ni potrebno "resetirati" računalnika pri novejših vozilih, ponovnega vstavljanja kod za avtoradie, dodatno gretje vozil ( Eberspächer, Webasto ), pri ponovnem nalaganju programa v računalnik...menimo, da je to ZELO UPORABNA FUNKCIJA !
    * lastnike dragocenih vozil "avtoakustikov", ki razstavljajo in tekmujejo na sejmih…,ki imajo običajno GEL akumulatorje velikih moči in stojijo v garažah, salonih…
    * gasilska društva, katerih večja vozila in druge naprave…čakajo na start v vsakem hipu
    * mobilne elektrikarje, ki polnijo na terenu
    * lastnike avtodomov, ki nimajo tovarniško vgrajenih polnilcev , za proizvajalce ali samograditelje avtodomov
    * navtike ( za večja plovila z več akumulatorji )
    * turistična podjetja, ki upravljajo z golf igrišči ( golf kart vozila ), zimskimi središči, "off road" vozili…
    * podjetja, trgovine in servise, ki imajo "na skrbi" več akumulatorjev ali so v razstavljenih vozilih...pozimi ali poleti ( gumenjaki, manjši čolni, vodni skuterji, traktorji, kosilnice, motorne sani, plugi, ...)
    * za prodajalce starih in novih vozil, prodajalce kmetijskih strojev, viličarjev, gradbenih strojev...oz. za vse, ki jim vozila dolgo stojijo, akumulatorji pa se praznijo - starajo in uničujejo...
    * policijo, vojsko za specialna električna ali motorna vozila, ki so redko v uporabi - reševalna, terenska, vozila za zvezo...

INFO ali naročilo : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.Thumbnail
Thumbnail

NAJVEČJI JE ŠE VEDNO MAJHEN PROTI OSTALIMI

Tak akumulator je popolnoma napolnjen v približno 2 urah ( klik na spodnjo sliko ) ali : v 15 minutah ga napolni toliko, da lahko z njim štartate motor ( vendar CTEK-i niso booster polnilci ! ).
   
   
   
   

 
Indonesia Pegawai Salon Classy Indian Lesbian Beauty Play Date Hardtied Com Pussy Filled With Own Piss Indian Sucking Indian Nice Tasty Smelly Indian Penis