SONČNA UPRAVA
Edvard Brank s.p.

Brodska c. 38, Ljubljana
ID za DDV : SI21113718
- smo davčni zavezanec
POSLOVNI RAČUN :
NOVA LJUBLJANSKA BANKA D.D., LJUBLJANA
Račun št. : 
0203 2025 4720 985
tel/fax:
 00386 1 512 24 03,
mobile:
00386 41 80 33 48
,
e-mail:
email@adriablue.net

Facebook

Spletna trgovina

CTEK polnilnik se RAZLIKUJE OD KONKURENCE

Opis posebnosti starih modelov :VSI POLNILNIKI IMAJO  DESULFATIZACIJO - kaj je to ? VSI POLNILNIKI od XC 800 do MXS 3600 so  4 - stopenjski
MOČNEJŠI, od MXS 7000 naprej, so  8 - stopenjski
Thumbnail

VSI POLNILNIKI imajo možnost FIKSNE MONTAŽE -
diagonalno na vogalih ohišja, od modela XC 800 do MXS 7000, imajo po dve luknji za pritrditev z vijaki

VSI polnilniki - vzdrževalniki od XC 800 do MXS 7000 imajo ENAK KOMPLET  ZA PRIKLOP...VSI  od XC 800 do MXS 7000  IMAJO TORBICE ZA PRENAŠANJE ...( klik na sliko )
Thumbnail

UPORABNOST : najbolj univerzalen, torej uporaba kot pri XS 800 le s to razliko, da je močnejši in polni do 120 Ah kapacitete baterije. Zato ima izbiro "motorno kolo" in "avto". Če je zunanja temperatura okoli baterije pod +5 °C, lahko izberemo "snežinka" , ko polni do 14,7 V (tudi za nekatere AGM in GEL baterije ). Primeren za lastnike kabrio  vozil ( nekateri z veliko občutljive elektronike…), motornih koles, skuterjev, starodobnikov, turistična podjetja, ki upravljajo  z zimskimi  središči ( motorne sani ), štirikolesna »off road« vozila, vodnimi skuterji… avto salone ( za razstavljena vozila – npr. Porsche Slovenija v Ljubljani ),prodajalce novih in starih vozil, razstavljalce na avtomobilskih sejmih, servise izvenkrmnih motorjev, vrtnih kosilnic... in za  čisto »običajne« kupce v domači uporabi - posebno tiste, ki vozil ne uporabljajo pogosto ( upokojenci, vozila na vikendih...)

Z DODANIMI TREMI  MOŽNOSTMI IZBIRE POLNJENJA - VZDRŽEVANJA... 
VSE POLNILNIKE od XC 800 do modela MXS 7000 LAHKO UPORABLJAMO tudi s SETOM ZA CIGARETNI VŽIGALNIK - ta ni v kompletu...
( klik na sliko )
Thumbnail

UPORABNOST SETA ZA CIGARETNI VŽIGALNIK  : zelo so uporabni pri polnjenju - vzdrževanju motornih koles, ki  imajo vtičnice za gretje kombinezona , polnjenje gsm ali za druge porabnike...preko njega lahko s CTEK-om polnite ali vzdržujete akumulator     ( ni potrebe po demontaži sedeža…)

UPORABNOST SETA ZA STALNI PRIKLOP ( ki je v kompletu ) : uporablja se za skuterje, starodobnike in draga športna vozila, ki prezimujejo v garažah,  salonih… podjetja, ki upravljajo  z zimskimi  središči ( motorne sani ), centri za vodne dejavnosti ( vodni skuterji ),golf igrišči ( kosilnice, vozički za palice ), »off road« vozila, avto salone ( za razstavljena vozila – npr. Porsche Slovenija v Ljubljani ), razstavljalce na avtomobilskih sejmih, servise izvenkrmnih motorjev, vrtnih kosilnic, in za  čisto »običajne« kupce v domači uporabi - posebno tiste, ki vozil ne uporabljajo pogosto ( upokojenci, vozila na vikendih...). SET ZA STALNI PRIKLOP fiksno pritrdimo na kleme akumulatorja, da ni potrebno odstranjevanje sedeža, pokrova... pri vsakičnem polnjenju - vzdrževanju !

 

 
Indonesia Pegawai Salon Classy Indian Lesbian Beauty Play Date Hardtied Com Pussy Filled With Own Piss Indian Sucking Indian Nice Tasty Smelly Indian Penis